Всички се питат какво се случва с Анджелина Джоли (СНИМКИ)

Холивудската звезда губи красотата си

Всички се питат какво се случва с Анджелина Джоли (СНИМКИ) | StandartNews.com

Всички се питат какво се случва с Анджелина Джоли. Тя просто губи красотата си.

През последните години холивудската звезда премина през много труден период. Красавицата, която бе еталон за женственост на всяка млада дама, се разваде със сексимвола на Холивуд - Брад Пит.

Двамата не се разделиха ласкаво, като Джоли дори повдигна завесата около личните им отношения, признавайки че е била жертва на насилие, а Брад често е посягал към чашката.

Снимки на Джоли в мрежата притесниха феновете й. Звездата очевидно изглежда не особено добре, а от предишния й блясък почти няма следа. В допълнение към това сякаш умишлено Джоли е заложила на сиви и черни цветове в дрехите си. Тя явно тотално е спряла да се грижи за външния си вид, предава БЛИЦ.

Косата й прилича на метла - изсъхнала и слаба. Анджелина прекалява с диетите и именно на това се дължи както крехкото й телосложение, така и всички поражения по косата и кожата й.

Устните на Анджелина, които бяха най-сексапилната част от тялото й според всички, изглеждат значително по-малки, а от предишната им пухкавост буквално няма и следа. Сякаш е легнала под ножа и ги е намалила.

Актрисата изглежда видимо потисната и депресирана и тотално е загубила своята красота.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай