Изненада! Големи промени за 4 зодии

Какво ги чака

Изненада! Големи промени за 4 зодии | StandartNews.com

Суперлуната на 1-и август носи големи промени за 4 зодии.

Телец

Месецът е някак разрушителен за Телците. Пълнолунието активира промените, които усещаха да витаят около тях от известно време. На фокус са кариерата и публичният имидж. Есетровата луна разкрива важни теми около правилата и структурите, свързани с професионалния живот. Телците ще трябва да се изправят пред предизвикателства, да сложат под въпрос тези правила, тъй като се нуждаят от иновации и промени. Те са фиксирани знаци, мразят да действат прибързано, но сега много имат нужда от промяна. Вероятно, тя ще е в кариерата.

Лъв

Сега е техният сезон, но по време на пълнолунието вибрациите се променят. Сезонът на Лъва подчертава независимостта за тях, но сега на фокус идват връзките с другите. Трябва да оценят структурите и ограниченията във връзките с околните. Може някои отношения да им пречат да преследват иновативни неща в кариерата си. Правилата, които следваха във връзките, не им носят ползи вече. Тези правила не им позволяват да растат. Знаят какво искат, да не позволяват някой да ги спира от най-доброто за тях.

Скорпион

Пълнолунието поставя фокуса върху нуждата от иновации и нарушаване на правилата в семейния живот и дома. Трябва внимателно да разгледат правилата, които са поставили в дома си. Дали те им помагат, а може би са старомодни и не вършат работа? Някои правила трябва да бъдат нарушени. Да помислят как да направят място за промени в живота си.

Водолей

Есетровата луна ще повлияе най-много на тях - пълнолунието е в техния знак. На фокус е тяхната идентичност, същността им. Ще бъдат подчертани теми, свързани с личните граници и правила. Водолеите трябва да помислят как дават на себе си пространство да изразяват същонстта си, без ограничения и рестрикции, пише teenproblem.net.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай