Вижте зодиите, на които ще им върви най-много през август

Август може и да е месец на предизвикателства заради ретроградните Венера и Меркурий

Вижте зодиите, на които ще им върви най-много през август | StandartNews.com

Август може и да бъде месец на доста предизвикателства заради ретроградните Венера и Меркурий, но това не означава, че ще липсва късмет на всички. Сред 12-те зодии ще се отличат няколко, към които звездите ще бъдат по-благосклонни през осмия месец на годината. Ето кои са те според астролозите на DailyHoro.ru:

Дева

Девите ще бъдат в силна позиция, но само до 23 август. Въпреки това обаче те ще могат да направят всичко най-важно преди техният основен покровител - Меркурий, да започне обратното си движение. Представителите на тази зодия трябва да се стегнат и да оставят настрана мислите за проблеми. Нагласата за успех ще им отвори нови врати, карайки ги да вървят нагоре.

Нужно е Девите да инвестират времето си в бизнеса и работата. Любовната сфера ще почака малко, но определено не трябва да се абстрахират напълно от нея, защото през август около представителите на тази зодия може да има много желаещи за опознаване и флирт. Най-важното условие за щастие през август за Девите е наличие на план и решителност.

Стрелец

В общуването с други хора на Стрелеца ще помогне на емпатията и съпричастността. Отчужденото и резервирано поведение ще донесе загуба на нечия подкрепа. Август е време за взаимодействие с хората, така че прекалената независимост и арогантност няма да доведат до добро.

Небесните тела ще помогнат на Стрелеца да поддържа рационален подход във всеки бизнес, като избягва ненужни рискове. Всички проблеми и мисли за неприятни инциденти бързо ще преминат и няма да оставят следа в душата на тази зодия. Това е период на пречистване, емоционално възстановяване и придобиване на вяра.

Водолей

Небесните тела ще допринесат за разрешаването на конфликти при Водолеите. Представителите на тази зодия ще установят отношения с роднини и приятели, ставайки по-добри сродни души, бащи, синове, майки и дъщери. В този момент е важно да Водолеите да работят върху себе си, дори ако изглежда, че всичко най-добро у тях вече е видимо.

Водолеите ще станат по-добри по отношение на бизнеса или работата и обучението. Необходимо е да стигнат до целта по най-краткия път – той ще бъде най-верният, макар и не винаги най-простият. Няма нужда да търсят заобиколни решения. По-добре е да разчитат на подкрепата на близки и да запазят вяра в себе си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай