Виктория Капитонова призна голям грях и разкри откъде са парите й

Няма да повярвате какъв проблем сподели красавицата

Виктория Капитонова призна голям грях и разкри откъде са парите й | StandartNews.com

Виктория Капитонова призна голям грях. Той едва ли ще повдигне имиджа й, в който тя толкова упорито инвестира в последните години. Но все пак откровеността й може да й донесе дивиденти. Както казват – лоша реклама няма.

Наскоро инфлуенсърката с руски корени сподели, че по време на снимките на "Ергенът" е изкарала тази "злобна" своя страна, заради многото алкохол и малкото храна във формата. Капитонова гостува в подкаста на Мели и там разкри за проблема с алкохола, предаде БЛИЦ.

Тя сподели, че е наследила от баща си тази черта, в която като се напие, става агресивна. За това тя предпочита да избягва алкохола.

Капитонова сподели също, че всеки път, когато пие, започва да прави скандали на своя приятел и да го човърка. Не скри, също така, че в "Ергенът" й е било адски скучно, за това и през цялото време там пиели алкохол, като това ги раздразвало още повече, и така ставали всички спорове.

Междувременно, покрай признанията за алкохола, стана ясно още, че Виктория Капитонова вече си е купила апартамент без да тегли нито веднъж кредит, благодарение на сторитата, които качва в социалните мрежи и курсовете си, които продължават да се харчат като топъл хляб.

Красавицата се похвали, че имотът е по-голям от предишния й, който й беше подарък от родителите и е около 50 кв. м. Най-вероятно новият дом на Капитонова е поне 80-90 кв. м, а може би и по-голям, което означава, че тя е дала поне 250 000 евро за недвижимото имущество, пише "Уикенд".

"Не мога да се оплача, добре се справям. На месец печеля по 5-цифрени суми, но работя да станат 6-цифрени. От 7 години имам приятел, но още не мислим за семейство", заяви наскоро в свое интервю инфлуенсърката.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай