Четвъртък,

Ваня Джаферович спечели "Survivor: Камбоджа"

От: Администратор -
A
A
A

София. Маркетинговият мениджър на "Берое" и бивш негов капитан Ваня Джаферович спечели реалити предаването "Survivor: Камбоджа", което започна преди три месеца в ефира на бТВ.

Ваня показа най-голяма устойчивост в продукцията на бТВ, която имаше за домакин Камбоджа.

Джаферович, който в момента кара треньорски курсове, събра пет от общо десетте гласа във финала, което му бе достатъчно за триумфа. Зретелският вот спечели Димитър Димитров.

След 52 дни в Камбоджа, 73 изпитания и много силна стратегическа игра Джаферович получи подкрепата на певецът Крум Сираков, еколожката Йорданка Николова – Йори, плувкинята Дамяна Матева, неврохирургът Емануил Манев и футболистът Светослав Бърканичков.

„Моята цел беше да бъда искрен със зрителите и да казвам на тях стратегията ми, дори когато се налагаше да правя непопулярни ходове в играта като подвеждане на конкурентите" – обясни на финала Ваня.

В залата вчера бяха съпругата му Евгения, която е участник в "Survivor: Островите на перлите и дъщеря му Леа. Евгения и Ваня очакват и второ дете, което ще се появи на бял свят в началото на пролетта на следващата година.

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички