Ванга: Лекът за рак идва през 2021 г.

Приятел на пророчицата разкри нейни предсказания

Ванга: Лекът за рак идва през 2021 г. | StandartNews.com

Журналистът и приятел на Ванга Сергей Кастарной разкри предсказанията на българската пророчица за 2021-а в ефира на руския "Първи канал". Според него през 2021-a ще бъде официално обявено изобретяването на лек за рак.

"Тя каза, че ще бъде през 20-те години на следващия век. Според декодирането, което правим, това ще стане в годината на пеещия петел - годината на благоприятните промени. Ракът ще бъде окован в железни вериги - това са думите на Ванга", заяви Кастарной. "Това лекарство вече е изобретено. То вече съществува, но не се рекламира. През 2021-а ще бъде официално обявено. Това е лекарство, което съдържа много желязо", Добави приятелят на Ванга в предаването "Всъщност", предаде Дарик.

Според него предизвикателствата за човечеството ще продължат и през 2021-а. По-специално, някои региони по света са изправени пред големи наводнения: "В началото на лятото крайбрежието на Америка и редица страни в близост до моретата ще претърпят чудовищни ​​порои, ще се наводнят и отмият всичко, което е възможно". Освен това наводненията може да доведат до заболявания. Възможни са и войни: "Локални размирици в латиноамериканските страни, но няма да има глобални". Той обаче отбеляза, че не всички прогнози на Ванга са точни.

Сергей Кастарной обяви и прогнозата си за края на пандемията от коронавирус. Според него инфекцията ще престане да вилнее през пролетта: "До март ще се случват негативни неща, но на 20 март - първият ден от пролетното равноденствие, ще започнат приятни трансформации".

Според журналистът Ванга е предрекла и още едни важен момент от 2021 година - че ще се родят двама много важни хора: "Тази прогноза е направена в състояние на транс и в този момент беше невъзможно да се получат подробностите".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай