Валерия от "Ергенът" завъртяла главата на Папи Ханс. Голяма интрига

Стрелите на Купидон летели по време на снимките към клипа на парчето „Добро дете“

Валерия от "Ергенът" завъртяла главата на Папи Ханс. Голяма интрига | StandartNews.com

22-годишната Валерия Дакова е имала с поп певеца Папи Ханс „повече от интимност“, както сама се изразява скандалната участничка от „Ергенът“, пише БЛИЦ.

Моделката е успяла да завърти главата на Константин Трендафилов преди 2 години по време на снимките към клипа на парчето „Добро дете“. Според източници  Папи буквално бил прелъстен от изкусителката, но не е ясно дали наистина е кръшнал на сериозната си приятелка Сара Драгулева.

„Още по време на снимките Папи плакнеше окото по Валерия. Тя си е обиграна прелъстителка и знае как да му завърти главата“, разкриват запознати. След заснемането на клипа двамата имали една-две срещи, но в крайна сметка Папи Ханс се върнал при Сара.

Твърди се, че Валерия е първата мома, правила секс в „Ергенът“.

„Просто няма такъв мъж, как ме докосваше“ – разказа Валерия на любопитните дами, след като тази седмица се върна от срещата си с Алек.

„Доста голяма близост имахме, почти махнахме бельото, имаше много целувки. Май съм много повече от влюбена“ – призна студентката от Дупница. А на въпроса на Надя „дали е имало проникване”, тя отговори: „Може и да е имало“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Пенка
преди 1 седмица

Найпродaваният пpодyкт за отcлабвaне в свeта! Помoгна на мен и съпpyга ми и ще пoмогне на вас, pезyлтатът е видим след няколко дни, кyпиx го от тук--- https://da.gd/keto

Откажи