Уилям зарязал Кейт по телефона

Херцозите на Кеймбридж не винаги са били перфектната двойка

Уилям зарязал Кейт по телефона | StandartNews.com

Принц Уилям и Кейт Мидълтън живеят приказен живот с трите си деца и са една от най-обичаните светски двойки. Но дори и те в началото на романса си са имали тежки драматични моменти, които е трябвало да преодолеят, за да постигнат днешната идилия. 

В новата книга, посветена на наследниците на принцеса Даяна "Battle of the Brothers", се твърди, че през 2007-а Уилям скъсал с бъдещата си съпруга по телефона, докато тя е на работа. След това двамата провели едночасов разговор, за да разрешат проблемите си.

"Кейт напуснала работна среща, за да говори с Уилям. Той тогава пиел доста, бил офицер в армията, но доста често бил забелязван в нощни клубове. Кейт се затворила в стая за повече от час и двамата обсъждали бъдещето си. Те скъсали по време на обаждането, но раздялата не била дълга. Те се събрали 10 седмици по-късно", твърди кралският биограф Робърт Лейси в новата си книга, предаде "Mirror". През тези 3 месеца, на Уилям му било трудно да ходи по срещи, и, за изненада, бил отхвърлен от много млади жени. На него му липсвала Кейт и нейното семейство.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай