Трилър, екшън и биографичен мюзикъл са новите заглавия в А1 Видеотека за април

„Елвис“ пресъздава сложните отношения на Кралят на рока със загадъчния му мениджър полковник Том Паркър

Трилър, екшън и биографичен мюзикъл са новите заглавия в А1 Видеотека за април | StandartNews.com

Трилърът „Не се тревожи, скъпа“ на Оливия Уайлд, екшън комедията „РПУ „Оня свят“ II Възходът на прокълнатите“ и биографичният мюзикъл „Елвис“ са сред новите заглавия в А1 Видеотека. Филмите могат да се наемат за 48 часа, през които да се гледат неограничен брой пъти директно от платформата Xplore TV.

„Не се тревожи, скъпа“ е психологически трилър от 2022 г. на режисьора Оливия Уайлд, която има и поддържаща роля във филма. Главните роли се изпълняват от Флорънс Пю и Хари Стайлс, които живеят в идиличната общност на „Виктори“ - експериментално утопично градче за мъжете, работещи по строго секретен проект, и техните семейства. Докато съпрузите прекарват деня си в централата, съпругите се наслаждават на красотата и лукса, които са винаги на тяхно разположение. Но когато идеалният живот на Алис (Пю) започва да се пропуква, подсказвайки, че нещо доста по-зловещо се крие зад лъскавата фасада, тя започва да се чуди какво правят там и защо.

Действието в „РПУ „Оня свят“ II Възходът на прокълнатите“ се развива в САЩ през 1878 година, когато Шериф Рой Пулсифър (Джефри Донован) се оказва мъртъв след престрелка с прословута разбойническа банда. Той получава втори шанс да се върне на земята, след като е вербуван от РПУ „Оня свят“, но отмъщението за собственото му убийство може да остане на заден план пред спасяването на света, когато в стария миньорски град Червен-поток се отваря врата към ада, застрашаваща не само местните, но и цялото човечество.

„Елвис“ е биографичен музикален драматичен филм от 2022 г. на режисьора Баз Лурман. Както и името му подсказва, заглавието разказва за живота и музиката на Елвис Пресли (Остин Бътлър), разгледани през призмата на сложните отношения на Кралят на рока със загадъчния му мениджър полковник Том Паркър (Том Ханкс).

Абонатите на A1 Xplore TV разполагат с голям избор от първокачествени филми за различни възрасти и жанрови предпочитания. А1 Видеотека предлага над 25 000 заглавия на филми и сериали от българското и световно кино. Всеки месец се добавят нови заглавия, които могат да бъдат наети за период от 48 часа, през които могат да бъдат гледани неограничен брой пъти.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай