Три красавици в битка за "Мис Вселена"

Три красавици в битка за "Мис Вселена"  | StandartNews.com

Една от трите грации, носителки на титлата "Мис Национален отбор" - Радост Тодорова /футбол/ Симона Димитрова /баскетбол/ и Ваня Запрянова /волейбол/ - ще представя България на международния конкурс "Мис Вселена". Коя ще има честта и отговорността, ще стане ясно по-късно.

"Само носителките на титлата "Мис Национален отбор" получават тази привилегия", сподели Магдалина Георгиева, продуцент на конкурса "Мис Национален отбор", мениджър и импресарио на победителките. Самата Магдалина Георгиева, по-известна като Вълчанова, е представяла България на същия конкурс през 2000 г. в Кипър.

Маги Вълчанова, сега майка на две деца, е топмодел от близкото минало, носителка е на титлата "Мис България Вселена" за 2000 г.

Преди месец получава обаждане от централата на конкурса "Мис Вселена" в Ню Йорк с предложение да стане национален директор на конкурса за България. Международния конкурс "Мис Вселена" е собственост на медийния магнат Доналд Тръмп. Живото предаване по коронованото на кралиците на красотата се излъчва в повече от 130 държави и се ползва с впечатляващо висок рейтинг.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай