Тодор Славков е ранен в мелето на "Симеоновско"

Тодор Славков е ранен в мелето на "Симеоновско" | StandartNews.com

Тодор Славков  е настанен в болница. Той е бил единият от четиримата пострадали при тежката катастрофа на бул. "Симеоновско шосе".

Славков карал "Тойота Авенсис" в посока центъра на столицата, когато пред него изскочила от пресечката при хотел "Брод" светлосиня кола с хасковска регистрация. Малкият автомобил изчаквал, за да пресече неправилно двойна непресечена линия. В този момент в него се забил форд. Немското возило се завъртяло, навлязло в насрещното движение и се забило челно в тойотата на Славков. Инцидентът се случи вчера около 13,30 ч, видя пръв репортер на "Стандарт". Минути след зверския удар пътници от автомобили се опитваха да извадят сами през счупеното задно стъкло на форда човек от задната седалка на колата. Малко след това на място пристигнаха и две линейки, а след това и 3 пожарни коли.

След инцидента Славков е бил приет във ВМА, а около 17,30 ч се очакваха да излязат и резултатите от медицинските изследвания. В болница са приети и двама пътници от форда. Шофьорът от малката кола, който е виновен за катастрофата, е останал невредим.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай