Тайна сватба в Нова тв. Любим водещ показа брачна халка

Откакто е под светлините на прожекторите, тв водещият пази личния си живот

Тайна сватба в Нова тв. Любим водещ показа брачна халка | StandartNews.com

Водещият на новините по Нова телевизия Христо Калоферов сключи брак със своята избраница и майка на детето му на тайна церемония пред най-близките си хора. В социалните мрежи новинарят публикува снимка на ръцете им, на която се вижда ясно брачната му халка.

За разлика от колегата си Ники Дойнов, който мина под венчилото миналата година навръх Еньовден в бутикова винарна в Ивайловград с десетки гости, Калоферов не искал за сватбата му да се разбира публично. Той предпочел жената до него и вече официална негова съпруга да остане анонимна и да не се превръща в обект на публичен интерес.

Същото желание имал и по отношение на сина им Христо, който се роди преди 2 години. Откакто е под светлините на прожекторите, тв водещият пази личния си живот и не публикува снимки с жени, с изключение на тези с колежките му от телевизията и със сестра му. Стефка носи различна фамилия и няма визуална прилика с батко си. Тя е дете от втория брак на майката на Калоферов, но макар да са от различни бащи, двамата с Христо са изключително близки.

Новинарят е чудесен баща макар щастието да го сполетя чак след 40-годишна възраст, пише HotArena.

Последвайте ниПолезна ИнформацияТаен

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай