Тамара Глоба отсече: Големи промени за едни зодии, изпитания за други

Прогнозата за октомври

Тамара Глоба отсече: Големи промени за едни зодии, изпитания за други | StandartNews.com

Прочутата руска астроложка Тамара Глоба представи хороскопа си за октомври. Според прогнозата на специалистката, месецът изобщо няма да е лесен. 

В живота на въздушните знаци се задават големи промени. Хората, родени под контрола на елемента Огън, ще се сблъскат с изпитания във всички области на живота. Те обаче ще са активни и пълни с енергия, която ще могат да приложат в много сфери. 

Земните знаци ще трябва да работят усилено. Не е изключено през месеца да се сблъскат с разочарования, които обаче ще успеят да понесат. Водните знаци ще имат проблеми с конкуренцията на работното място. Ще се наложи да изразходят много енергия в опит да намерят съмишленици. 

Астроложката предупреждава всички хора, които се занимават с бизнес, през октомври да се отнасят внимателно с партньорите си и да не се доверяват на нови познати, особено ако им обещават големи ползи. Доверчивостта може да ги доведе до загуби.

"Не трябва да поемате рискове и да се впускате в приключения. Звездите ще помагат на хората, които работят упорито. Всички проекти трябва да бъдат разчетени до най-малкия детайл, защото една малка неточност може да доведе до провал", казва тя.

Средата на есента е подходящо време за тези, които са се уморили да стоят на едно място. Ако отдавна планират да сменят работата или сферата си на дейност, най-добре е да го сторят през октомври.

Правенето на пари през този период няма да е лесно. Късметът ще обърне гръб на тези, които планират да намерят лесни източници на доходи.

Не трябва да купувате лотарийни билети, тъй като това само ще генерира разходи. По-добре е да се захванете с нещо допълнително, което определено ще бъде печелившо, съветва астроложката.

Здравето на повечето знаци от Зодиака през месеца ще зависи от начина на живот, който са водили. Колкото повече са се грижили за организма си, толкова по-лесно ще им бъде да избегнат есенните вируси и настинки.

Ако са прекарали лятната си почивка активно, придържайки се към правилния хранителен режим, физическа активност и т.н., ще се чувстват добре през цялата есен.

При земните знаци хроничните заболявания могат да се изострят, затова при появата на първите симптоми трябва да се свържат със специалист. Октомври като цяло е подходящ и за превантивни мерки. Всяко действие, насочено към подобряване на здравето, ще бъде от голяма полза.

Ето за какво трябва да се готви всеки знак на Зодиака според прогнозата на Тамара Глоба: 

Овен 

През октомври Овните ще усетят прилив на творчески сили. Ще могат да предложат много идеи и планове, които ще искат незабавно да осъществят. Въпреки това е по-добре да предприемат изпълнението им с партньори, които познават и на които имат доверие от дълго време.

Ако представителите на знака имат планирано пътуване за октомври, то ще бъде продуктивно, независимо от целта му. Отпуската, отложена за есента, ще им донесе добра почивка, а командировката - успешно завършване на започнатата работа.

В семейството Овните ще чувстват признание и любов, но ще трябва и те да отговорят на близките си с топли чувства.

През октомври има шанс да оправите отношенията си с хора, с които са прекъснали връзка. Не се изненадвайте, ако стар приятел или дългогодишен партньор се появи с изгодна оферта, казва Глоба. 

Телец

Телците ще бъдат изцяло потопени в работа и ще имат малко време за семейството си. Това може да предизвика дребни кавги, които по-късно могат да прераснат в по-големи конфликти. Въпреки че ще бъдат изключително заети, представителите на знака определено трябва да обърнат внимание на семейството си.

Октомври обещава на Телците много нови запознанства, едно от които, за хората, които все още не са намерили своята половинка, обещава да прерасне в романтична връзка.

Не трябва да се колебаете и да не се доверявате на чувствата си. Звездите благоприятстват раждането на нова любов, казва астроложката.

Месецът е добър за големи покупки, които са отлагани дълго време. Трябва да инвестирате парите си с повишено внимание и само в проверени проекти.

Близнаци 

Близнаците ще се захванат с нещо ново, което ще повлияе на целия им живот. Може да се наложи да променят ежедневието си или дори да сменят местожителството. Промените само ще зарадват въздушния знак и ще му донесат удовлетворение.

Има възможност да загубите стари отношения, които отдавна са пропукани. Ще успеете да преживеете раздялата без големи емоционални загуби, категорична е специалистката. 

Есенното време няма да се отрази на оптимизма и жизнерадостта на Близнаците. 

През октомври обаче ще трябва да бъдат особено внимателни, точни и отговорни. Не трябва да дават обещания, които не могат да изпълнят. Трябва да се грижат за здравето си, тъй като през този период организмът им ще бъде много уязвим.

Рак 

Раците ще се чувстват самотни не само у дома, но и на работа. През октомври животът ще тества силата на техните делови и човешки качества. Конкуренцията ще ги преследва навсякъде. Представителите на знака ще трябва да съберат сили и да покажат, че притежават постоянство, почтеност и професионализъм.

На работното място ще се наложи да докажат, че са добри специалисти. Ако успеят да го направят, ще получат добра награда не само под формата на увеличение на заплатата, но и уважение от колегите си.

Раците ще намерят подкрепа в семейството, но в същото време не трябва да забравят, че близките им също имат нужда от тяхната любов и грижа.

Лъв 

Представителите на тази зодия ще се сблъскат с незавършени дела, които могат да се появят както в професионалната им дейност, така и в личния живот. Възникналите проблеми трябва да се решават обмислено, като се вземе предвид влиянието на всички възможни фактори.

Гордостта и самолюбието могат значително да попречат на хората от огнения знак, затова е добре да контролират проявата на тези си качества.

През месеца Лъвовете може да получат неочаквано предложение, на което трудно ще устоят. Представителите на творческите професии ще могат да се пробват в ново амплоа. Колко успешен ще е този опит ще зависи единствено от упоритостта и трудолюбието им. 

Дева 

За представителите на този знак е време за равносметка. Октомври е добър период за размисъл. Девите не трябва да започват нови неща или да бързат да търсят нови връзки. Трябва да се вслушат в себе си, да открият силните си и слаби страни, да си поставят нови цели и да определят начините за постигането им.

Има вероятност за връщане към предишна връзка, която от днешна гледна точка ще изглежда по различен начин.

През месеца представителите на знака трябва да внимават със здравето си. Това е най-добрия момент да започнат да спортуват.

Октомври обещава на Девите много работа, но хората от тази зодия ще я вършат с удоволствие. Освен това има голяма вероятност шефовете да оценят усърдието им и да ги възнаградят с бонус.

Везни 

Октомври ще донесе много положителни емоции на Везните. Представителите на знака ще оценят любовта и спокойствието, които царят в семейството им. А децата ще ги радват с успехите си.

Всичките им планове ще могат да се превърнат в реалност и определено ще им донесат печалба в дългосрочен план.

Везните ще работят добре по двойки, не трябва обаче да отказват участие и в екип. Такива дейности ще бъдат продуктивни за тях.

Въпреки че звездите не обещават голям финансов успех на Везните, представителите на знака няма да имат затруднения с парите. Има вероятност да се наложи да се откажат от старите си навици, но този процес ще бъде безболезнен.

Скорпион 

Октомври обещава да бъде труден за Скорпионите. Те ще се чувстват самотни и неразбрани и няма да им е никак лесно да намерят подкрепа от близките си.

Скорпионите трябва да следят внимателно психическото си здраве, може да се наложи да посетят и лекар.

Емоционалните преживявания ще се отразят и на работното им място. Възможно е да възникнат трудности в общуването с колегите или шефовете. Представителите на знака ще трябва да бъдат тактични, дружелюбни и спокойни въпреки лошото си настроение.

Ако има възможност да си вземат седмица почивка, определено трябва да се възползват от това, за да възстановят психическите си сили.

Стрелец

Стрелците ще се чувстват уверени и независими. С тази нагласа ще успеят във всичко, което правят. Представителите на знака ще могат да реализират отдавна планирани планове.

Очакват ги големи промени в любовната сфера. Звездите обещават на Стрелците пътувания, в които ще успеят да създадат много делови запознанства. Освен това ще имат възможност да си починат и да натрупат нови впечатления.

През октомври родените под този зодиакален знак няма да имат проблеми със здравето. Нещо повече - те ще усетят неочакван прилив на сили и енергия. 

Козирог

Любовният хороскоп обещава на прагматичните Козирози ново увлечение, което буквално ще обсеби мислите им. Хората от тази зодия, които са семейни, могат да се почувстват самотни. Това обаче е временно чувство и не трябва да му се доверяват.

Работата, която ще е страшно много през октомври, ще им помогне да се спасят от лошите мисли. Звездите им препоръчват да прекарват свободното си време у дома или сред стари приятели. Общуването с тях ще премине на ново ниво и ще им донесе удовлетворение.

Представителите на знака ще трябва да следят внимателно здравето си, тъй като през този период ще са особено уязвими.

 Водолей

През октомври звездите обещават добри печалби от сделки за Водолеите. Каквото и да предприемат хората от тази зодия, всичко ще им донесе приходи. Въпреки това има голяма вероятност парите да изчезнат със същата лекота, затова ще трябва да се ограничат в разходите.

В личния живот може да се очертае криза, ако продължат да флиртуват с представители на другия пол. Ако ценят половинката си, ще трябва да й позволят да почувства любовта им. Ще трябва да отделят повече внимание и на децата и родителите си.

Самотните Водолеи ще бъдат заобиколени от внимание. Въпреки това шансът познанствата, които създават, да прераснат в дълготрайни връзки, е много малък.

Риби

Октомври за Рибите ще бъде пълен с изненади, често приятни.

Те ще открият в себе си нови таланти, които ще могат да приложат в необичайни за тях дейности. Представителите на знака ще се сдобият с нови фенове и социалният им кръг ще се разшири. Всичко това ще им донесе значително удовлетворение, което ще се отрази и на настроението им. Те ще бъдат изпълнени с оптимизъм, който ще започне да се предава и на другите.

През октомври има вероятност да започнат романтична връзка, но не трябва да се надяват, че тя ще продължи дълго. За семейните Риби звездите не вещаят сътресения в отношенията.

Средата на есента е подходящо време да се отървете от вредните си навици и да се погрижите за здравето си, казва Глоба, цитирана от jenata.blitz.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай