Светлана Гущерова с две пиперливи признания. Алкохол и самолети

Бившата плеймейтка разкри защо отказва фотосесии

Светлана Гущерова с две пиперливи признания. Алкохол и самолети | StandartNews.com

Бившата плеймейтка Светлана Гущерова за пореден път привлече цялото внимание върху себе си, правейки две пиперливи признания - за алкохол и самолети.

Светлана стана поредната популярна личност, която си признава, че е сядала зад волана след употребата на алкохол. В нейния случай обаче, за щастие не става дума за произшествие на пътя, а за доброволно признание, което блондинката направи наскоро в "Преди обед" по bTV, предаде БЛИЦ.

Бившата плеймейтка, която роди четири деца на бизнесмена Християн Гущеров, реши да бъде безкрайно откровена по тема, за която е наясно, че ще провокира вълна от реакции в социалните мрежи, особено пък след подобно признание.

"Преди съм шофирала, пила съм какво ли не, промени ми се мисленето заради децата", призна Гущерова.

"Не карай пила, имаш четири деца!", призна Светлана, че си казва на ум, винаги преди да седне в колата. 

На въпрос, все пак, дали е карала пила, Светлана отвърна така: "Е-е-е-е, карала съм, разбира се. Не мога да кажа: "Не, не съм карала". Как да не съм карала?!" Но след това добави, че откакто е станала майка, това не се е случвало и е далеч по-внимателна.

Любопитна подробност, която Гущерова също не спести, бе, че заради мъжа си Християн, който има фобия от летене, и тя не пътува със самолет. Също така вече отказвала и еротични фотосесии - отново заради него, тъй като бил "болезнено ревнив". "Той е болезнено ревнив, но и не само заради него. Малко ми е странно след четири деца да се снимам гола, еротично", допълни още блондинката.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Петко
преди 2 месеца

Чyвали сте за подобрената формyла на Bиагpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея:--- https://do.my/bluestone

Откажи