Свалят ли Цитиридис след Нова година

Новите шефове в Би Ти Ви били недоволни от рейтинга на скъпото шоу

Свалят ли Цитиридис след Нова година | StandartNews.com

Навръх празниците пак се понесе слухът, че вечерното шоу на Би Ти Ви ще бъде свалено от екран след Нова година. Новите шефове не били доволни от рейтинга, който калкулирал водещият Николаос Цитиридис, а продукцията била доста скъпа и сметките не излизали.    

Ако всичко това стане факт, още веднъж ще стане ясно, че няма кой да се сравнява със Слави Трифонов, който в продължение на 19 години привличаше публика и рекламодатели за една от трите водещи теливизии.    

Стартът на вечерното шоу беше на 27 януари 2020-та. След мощната рекламна кампания, в която най-голямата мистерия, естествено, беше кой ще замести прочутия водещ, аудиторията бързо изпадна в колебания, а след това се поодръпна. Ако червените точки за иначе изобретателния, атрактивен и чаровен Цитиридис се окажат недостатъчни за икономическата стратегия на Петер Келнер и Мартин Швехлак, те за секунди ще му дръпнат шалтера.

Чешкият милиардер Келнер и неговият фонд PPF придобиха Би Ти Ви през октомври, но чистката им е започна сравнително наскоро. Първи в нея паднаха шефът на новините Венелин Петков и програмната директорка Маргарита Александрова. Ако след 31 декември обявят ваканция за Николаос и екипа му, ще бъде повече от съмнително дали ще се завърнат в ефир в традиционния си формат, изпълнен с игри и закачки, подходящи по-скоро за тийнейджъри и фенове на стендъп изпълнения.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай