Summer Fashion Weekend с вълнуващо първо издание

Остават броени дни до началото на първия Summer Fashion Weekend и е време да се потопим в програмата на събитието, която се очаква да ни остави с трайни спомени от това вълнуващо дебютно издание

Summer Fashion Weekend с вълнуващо първо издание | StandartNews.com

Остават броени дни до началото на първия Summer Fashion Weekend и е време да се потопим в програмата на събитието, която се очаква да ни остави с трайни спомени от това вълнуващо дебютно издание

Освен, че ще събере на едно място талантливи български и световни дизайнери, за да ни зареди с ударна доза красота и вдъхновение, летният уикенд на модата ще ни зарадва и с невероятни пърформънси и неустоими афтърпартита.

Отговорни да ни прекарат през различните етапи от това уникално събитие по възможно най-незабравимия начин ще бъдат водещите Елица и Златина.

Елица и Златина - лицата на Code Fashion TV и водещи на Summer Fashion Weekend

Освен творенията на богата гама от дизайнери и грацията на професионалните модели на Ivet Fashion, на подиума ще блеснат и атрактивните изпълнения на чаровната Елена Брусарска /15.08./, носителя на множество награди Георги Дюлгеров, единствената и неповторима Есил Дюран /16.08./ и успешния млад талант Дара Екимова /17.05./. Всеки един от тях умело ще допринесе за незабравимото преживяване на гостите на събитието.

Елена Брусарска / 15 АВГУСТ 2019

Есил Дюран / 16 АВГУСТ 2019

Георги Дюлгеров / 16 АВГУСТ 2019

Дара Екимова / 17 АВГУСТ 2019

След поредицата от впечатляващи дефилета и интересни изпълнения на гостуващите артисти, през всяка от вечерите по време на Summer Fashion Weekend ще можем да се насладим и на подобаващо афтърпарти.

Първата вечер от дебютното издание на Summer Fashion Weekend ще продължи в IL Siciliano - ресторантът, който умело ни пренася в южна Италия, и по точно Сицилия, с нейната автентична кухня и неповторима атмосфера.

Summer Fashion Weekend Афтър Парти / 15 АВГУСТ 2019

През втората вечер влизаме в режим „парти“ и от лятната модна фиеста се пренасяме директно в новооткрития FLY ARENA CLUB, където купонът винаги е в разгара си, а приятната, зареждаща атмосфера е гарантирана.

Summer Fashion Weekend Афтър Парти / 16 АВГУСТ 2019

Именно там ще сме и след последната вечер от Summer Fashion Weekend, но за един впечатляващ финал ще се потопим в един пищен свят с помощта на тематичното Diamond Fashion Party, организирано от парти лейбъла на българската модна телевизия - Code Fashion Party. То включва атрактивни костюми, артисти, хореография, авторска програма и специални подаръци.

Summer Fashion Weekend Афтър Парти / 17 АВГУСТ 2019

Междувременно, през последната вечер от събитието, по време на голямото финално афтърпарти, някой от гостите ще намери и истински диамант в своята чаша. Как? Елате и ще разберете сами.. Очакваме ви след няколко дни на Summer Fashion Weekend 2019.

Пълната програма можете да разгледате тук.

Вече може да закупите своите куверти за най-голямото модно лятно събитие в мрежата на Eventim, на място на Марина Диневи, като се обадите на + 359 888 070 240 или +359 894 497 614, или като пишете на лично съобщение в страницата на събитието.

Нека обратното броене започне сега:

Клип в YouTube

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай