Стоичков става дядо

Стоичков става дядо | StandartNews.com

Стоичков става дядо стана ясно от новината, че голямата му дъщеря Мика е бременна в третия месец от приятеля си Айкут. Това означава, че бъдещото внуче ще е един от подаръците, с които съдбата ще го дари за 50-годишнината му. Преди няколко дни щастливото семейство се събрало в Маями, за да отпразнува радостната вест.

"След раздялата с Трифон Иванов и Йохан Кройф най-после нещо наистина хубаво да ни се случи", похвалил се Камата пред приятели. В пристъп на добро настроение Ицо отново избъзика нещастния Луис ван Гаал. Той написа на стената на Маурисио Почетино: "Ти си ми приятел, щом се подиграваш с това лице", и пуснал снимка на холандеца как пада край тъчлинията.

Феномена Роналдо ще уважи Камата

на юбилея му на "Васил Левски" през май, разкрил един от близките приятели на Стоичков - Мирослав Илич. "Марадона, Меси и бразилският Роналдо и други легенди ще бъдат на стадиона, а аз също ще присъствам и ще изпея поне няколко песни, обяснил той. - Не знам дали ще има и други сръбски певци, все пак Христо прави фиеста, не цирк. Но знам, че и някаква българска легенда също ще пее."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай