Стенсфийлд на диета в София

Стенсфийлд на диета в София | StandartNews.com

Лиса хапва само ядки и семена, след като отказа цигарите

Лиса Стенсфийлд ще бъде на перфектна здравословна диета в София. Коктейл от ядки, протеини, семена и мед ще тонизират британската соул дива, която ще изнесе първия си концерт у нас на 1 юни в зала 1 на НДК.

"Аз никога не съм пазила гласа си, пяла съм с цяло гърло, не съм се щадила! Единственото, което направих преди няколко години, е че спрях да пуша. Смятам, че направих добре. От 15-годишна изпушвах по 30 цигари дневно. Сега вече приех да живея по-здравословно", споделя аристократката на брит попа.

Тур бусът на носителката на "Брит" ще паркира на родна земя още на 30 май. За първата си среща с родните фенове тя пристига с 20 души екип, 8 от които са музикантите от бенда й. Сред тях е съпругът й Иън Дивейни, чиято втора специалност са акустичната китара и пианото. Феновете на звездата ще се насладят на двучасово шоу с хитове като Been Around The World и This Is The Right Time и композиции от новия й, седми по ред албум Seven.

Любопитна подробност за Лиса е, че тя се завръща освен с нов албум с още по-звездна и бляскава стилистика и визия. Виновник за това е стилистът Джони Блуайс. Нетрадиционен, неочакван и оригинален до крайност той споделя, че Лиса притежава топлината и изяществото, присъщи на истински големите артисти. Тя е честна и открита, душата й напълно отговоря на нейната външност, казва той. Билети от 40, 60 и 80 лв. все още се намират в мрежата на "Ивентим", съобщават организаторите на лайфа от "БГ саунд стейдж".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай