Сръбската Ванга зашемети света! Прогнозата

Изглеждат ли реални предсказанията

Сръбската Ванга зашемети света! Прогнозата | StandartNews.com

Пророчица, тачена колкото нашата баба Ванга, е дала зашеметяващи предсказания за света.

Много скоро народи в Европа ще усетят на гърба и ефекта от глобалното затопляне, а страните им ще изчезнат от картата на света.

Потопът, за който пише в Библията, ще се окаже реалност, а държавите, които ще престанат да съществуват заради топенето на ледниците, са Финландия, Швеция, Дания и Холандия. Това е пророкувала сръбската Ванга - Верица Обренович, както я наричат в Русия, пише „Новые известия“. 

Електронното издание пише и как Иран ще атакува Израел, за да защити палестинците. Това Обренович казала още през 2015 година. Според нея Русия, Китай и Индия ще станат център на света, а Великобритания ще се разпадне на Англия и Шотландия. Балтийските страни пък съвсем доброволно щели да станат част от Руската федерация. Това днес изглежда невероятно.

Едва през 2010 г. името й става известно на широката публика. Верица Обренович починала обаче на 22 юли 2019 г., а причината за смъртта остава неизвестна. Погребана е в Белград на гробището Орловац.

Сръбската пророчица казала, че Иран ще атакува Израел в защита на палестинците, но нямало да има победители в конфронтацията. Русия и групата БРИКС обаче щели да заменят САЩ на световната сцена, а Великобритания ще се разпадне на Англия и Шотландия. Разпад прогнозирала тя и на Испания и Италия. Франция пък ще бъде разтресена от бунтове и терористични атаки.

САЩ ще изтеглят войските на НАТО от Южна Корея, но въпреки това ще последва сблъсък със Северна Корея. Войната ще се води с ракети в небето, казала ясновидката. 

В Италия вулканът Етна ще се събуди, ще има земетресение и хората ще напуснат домовете си в паника, пише още „Новые известия“. 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Митко
преди 5 месеца

РУСИЯ, ИНДИЯ И КИТАЙ СЕ ВИЖДА, ЧЕ СТАВАТ ЦЕНТЪР НА СВЕТА.

Откажи