„Спорт Депо" открива магазин и в София Сити Център

„Спорт Депо" открива магазин и в София Сити Център | StandartNews.com

Най-голямата верига спортни маганизи в България – „Спорт Депо" открива на 11 март нов магазин в City Center Sofia.

Магазинът е с изцяло обновена визия и концепция, с площ от 560 кв. м и се намира на етаж 1 на търговския център. Той е 21-вият от веригата за спортни стоки „Спорт Депо" и първият, в които ще се предлагат спортните обувки на американската марка Skechers.

Skechers e глобален лидер сред производителите на спортни обувки с асортимент от над 3000 модела за мъже, жени и деца в две линии – спортно-елегантна и насочена към постигане на по-високи спортни резултати. Заедно с тях клиентите на „Спорт Депо" ще имат голям избор от премиум марки като adidas, Nike, Reebok, Puma, Lotto, Champion, немската марка за туристическа и градска екипировка Jack Wolfskin, световноизвестната словенска марка за туристически обувки Lowa и много други.
Специализирани сектори за спортни облекла и обувки, туристически облекла, обувки и раници, аксесоари за тренировка и фитнес, както и детски сектор ще предложат на клиентите улеснение и удобство при избора и удоволствие от пазаруването.
По случай откриването на магазина на 11,12 и 13-и март ще има 20% намаление на продукти от новите колекции с марка adidas, Nike, Puma, Reebok, Lotto, Champion, Skechers.

„Спорт Депо" е българска компания, официален партньор на европейския гигант в спортната индустрия SPORT 2000 International.

Веригата за спорни стоки има 21 магазина на територията на страната. Он-лайн магазинът на „Спорт Депо" www.sportdepot.bg е един от най-посещаваните сайтове за он-лайн продажба на спортни стоки у нас.
„Спорт Депо" предлага повече от 100 световно известни марки и над 30 000 спортни стоки, разнообразни решения за спорта и свободното време: спортни дрехи и обувки, фитнес уреди, ски и сноуборд, планинска екипировка, аксесоари за плуване, екипировка за футбол, тенис, волейбол и много други.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай