Соня изненадващо напусна Hell’s Kitchen

Ивайло и Галя не успяха да поведат отборите си

Соня изненадващо напусна Hell’s Kitchen | StandartNews.com

С бурни емоции и драма Соня беше изненадващо изгонена от Hell’s Kitchen България. Кулинарният блогър се наложи като противоречива личност сред топ готвачите в състезанието. От една страна показа завидни готварски умения, а от друга се нареди в женския лагер на хубавелките и си навлече доста гняв и завист от тяхна страна. В крайна сметка шеф Ангелов се раздели с нея и си призна, че е очакал доста по-рано тя да се огъне под стреса и напрежението в Кухнята на ада.

Началната учителка Галя не успя да се справи с тежката задача да ръководи червения отбор и да командва в кухнята. Вместо хладен ум, бърза реакция и ясна комуникация с дамите, тя показа паника и несигурност, а вместо да наложи дисциплина с желязна ръка, наблегна на кресчендото.

Ивайло също не успя да овладее сините и да покаже лидерски умения. В допълнение прояви тъмните страни на своя характер – не само не овладя емоциите си в пряк сблъсък с Галя, но и не намери поведението си за грешно. А иначе показа тактика за отборна победа и за пореден път демонстрира, че в Hell’s Kitchen България освен топ готвачи има и топ стратези.  

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай