Смут в БТВ! Цънцарова засегна лошо колежка

При завръщането си в студиото

Смут в БТВ! Цънцарова засегна лошо колежка | StandartNews.com

Отново настана напрежение в ефира на гледано наше предаване. След кратка почивка Мария Цънцарова се върна като водеща на „Тази сутрин” по bTV. Вярна на себе си, тя успя още в първото си включване да забрави едно име и да обърка друго, при това на колега.

В откриването на предаването журналистката не можа да се сети за името на служебния външен министър Стефан Димитров, като се оправда, че ѝ било сложно да го запомни. Това леко неуважение може и да е било по сценарий, но веднага след това Цънацрова направи нов гаф.

Тя представи като водеща на новините Полина Гергушева, която вече доста време носи фамилията на съпруга си - Мечкуева.

Дали грешката на Цънцарова беше случайна и дали новинарката се е засегнала, можем само да гадаем. Факт е обаче, че тя не се появи на редовната „седянка” на предаването.

Мария Цънцарова определено не беше в много добро настроени в първия ден от връщането си на екран. Когато спортният журналист Митко Тасев ѝ направи комплимент как е облечена, тя заяви, че се е надявала това да не става обект на обсъждане.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Ной
преди 1 седмица

Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контрoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:---- https://use.my/sman

Откажи
йокин
преди 1 седмица

Още ли има хора гледащи,БТВ,Нова и БНТ???

Откажи