Смъртта на д-р Хинова разбуни духовете

Зрителите недоволстват от начина, по който сценаристите извадиха Деси Бакърджиева от сериала

Смъртта на д-р Хинова разбуни духовете | StandartNews.com

Най-новият епизод на "Откраднат живот" разбуни духовете в мрежата. Серията шокира зрителите, след като д-р Лора Хинова неочаквано загина в катастрофа. В предишния епизод тя предупреди съпруга си злодей, доцент Стефан Мазов, че го напуска. Скандалът между тях ескалира, след като тя осъзна, че Мазов, който е изумителен кариерист, се е подал на машинациите от арсенала на мафиота Иво Фотев.

ВИЖ ОЩЕ: Д-р Хинова трагично напусна „Откраднат живот“

Говори се, че Деси Бакърджиева е бременна и сценаристите е трябвало да измислят начин как да я извадят от сценария. Въпреки силната игра на целия актьорски състав, феновете останаха малко недоволни от сюжета. Много от зрителите не одобряват начина, по който сценаристите решиха принудително да убият д-р Хинова.

"Въобще не намерих смисъл в това, което се случи. Мисля, че сценаристите се изчерпаха", "Можеше друго да измислите", "Сценаристите счупиха тъпомера! Аз бях до тук със сериала!", "Не беше добра идея да изведете една бременна актриса от снимки по този начин", "След три сезона чудене как да продължи сериала, това родиха сценаристите", "Еее можеше друг начин да измислите да излезе от сериала", "Можеше и по друг начин да се махне", гласят някои от коментарите на гневните фенове, които искаха да видят възмездие за Лора.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай