Скарлет Йохансон е бременна! /Снимки/

Актрисата пропуска събития за представянето на новия си филм "Черната вдовица"

Скарлет Йохансон е бременна! /Снимки/ | StandartNews.com

Скарлет Йохансон е бременна с първо дете от съпруга си Колин Йост, според информация от Page Six .

Вътрешен човек на изданието каза: „Знам, че тя и Колин са развълнувани“.

Динамично дуо: Скарлет Йохансон е бременна с първото си дете от съпруга си Колин Йост, тъй като те се виждат заедно през януари 2020 г.

36-годишната Скарлет вече има едно дете - шестгодишна дъщеря на име Роуз Дороти Дауриак от Ромен Дауриак, за когото беше омъжена от 2014 до 2017 г., пише Дейли мейл.

Сладко: 36-годишната актриса от A-списък вече има едно дете - шестгодишна дъщеря на име Роуз Дороти Дауриак - докато Колин е забелязан да я носи в Ню Йорк през април

Друг източник за Page Six добави: „Скарлет е бременна, но не иска да го афишира".

Скарлет предизвика спекулации за бременност след като пропусна няколко събития за представянето на новия си филм Black Widow през последния месец.

Източникът обясни: "Тя не е правила много интервюта или събития за популяризиране на "Черната вдовица", което е изненадващо, тъй като това е огромен проект на Marvel / Disney, а тя е едновременно и звезда, и изпълнителен продуцент."

Йохансон се появи на 21 юни в The Tonight Show With Jimmy Fallon, но беше показана от раменете нагоре чрез Zoom. 

Интересно: Йохансон също се появи за промоционални участия, включително на практика на 21 юни в шоуто The Tonight Show With Jimmy Fallon, в което беше показана от раменете нагоре чрез Zoom

През последните седмици тя липсваше и от няколко събития, свързани с представяне на "Черната вдовица", включително световна премиера на фенско събитие в Ню Йорк миналата седмица.

В петък имаше и прожекция в Хамптън, където Йохансон и Йост често биват забелязвани. 

Източник на изданието от Хамптън добавя: „Скарлет обикновено прекарва голяма част от лятото в Амагансет и Монток и често е забелязвана да разхожда кучетата си на плажа или да си взима кафе. Но това лято изглежда, че тя умишлено се опитва да избягва публични прояви".

За Скарлет и Колин се заговори за първи път като за двойка през пролетта на 2017 г. 

Те бяха забелязани да се целуват през май, а публично излязоха заедно за първи път през декември. 

През май 2019 г. той й предложи пръстен със зашеметяващ 11-каратов светлокафяв диамант, който се оценява на 450 000 долара.

И въпреки че плановете им за сватба се провалиха заради пандемията, те избраха да продължат напред със скромна церемония през октомври 2020 г. в дома на актрисата в Ню Йорк.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай