Скандално! Легенда на малкия екран вън от ефира

Приела с разочарование факта

Скандално! Легенда на малкия екран вън от ефира | StandartNews.com

Свалена от ефир, малко преди да стартира новият ТВ сезон беше добре пoзнатата Радина Червенова. След само два сезона в сутрешното предаване на Би Ти Ви „Преди обед“ тя е била отстранена от екипа и заменена от по-млада и неизвестна нейна колежка.

До последно бившата говорителка на БНТ си мислела, че наесен отново ще бъде на екран. Продуцентът на предаването Георги Тошев през лятото също твърдеше, че Радина на всяка цена ще остане в екипа. Какво е наложило уволнението й, така и не става ясно, но плановете се променили в последния момент. Тв звездата останала крайно разочарована и тежко преживяла свалянето си от ефир. Тя водеше две изключително успешни рубрики - едната бе посветена на срещи с известни българи от миналото, а във втората коментираше заедно със специалисти човешките отношения, пише Ретро.

Макар да е в пенсионна възраст от вече 2 години, Радина не се бе пенсионирала официално. Сега принудително била изпратена от ръководството на медията в пенсия. Добрата новина била, че при всички положения бившата говорителка от „По света и у нас“ щяла да хване висока пенсия най-вече заради 35-годишния си стаж в БНТ, по време на който е получавала солидна заплата. За момента тя нямала предложения от конкурентна на Би Ти Ви медия, макар все още да й се работело.

В „Преди обед“ Радина постъпи, след като преживя най-тежкия момент в живота си - сблъсъка с коварната диагноза рак на гърдата. Тя премина през две изключително сложни операции и последващи терапии. По същото време бе и в развод със съпруга си Коко Каменаров, който известно време живя с друга жена. След авантюрата обаче той поиска прошка от Червенова и двамата отново се събраха. Месеци след като пребори заболяването, журналистката отново грейна на малкия екран за радост на зрителите. Две години по-късно обаче е безславно отстранена, а на нейно място са се намърдали млади и неопитни тв амбиции. Сега, след като напусна студиото, Радина се е отдала и на другата си страст - писането. В момента тя подготвя първата си авторска книга, за която получила вдъхновение насън.

Зрителите на предаването са възмутени от рокадите в сутрешното развлекателно шоу и зоват ръководството да върне както Радина, така и титулярния водещ Сашо Кадиев. Макар синът на Катето Евро да се оттегли доброволно след 12 години на екран, без да е бил уволняван, феновете на „Преди обед“ не могат да свикнат със заместника му - младия актьор Петър Дочев. Той преборил 70 души на кастингите през лятото, за да седне в стола на Кадиев. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай