Скандална звезда подлуди Биг Брадър! Колко им поиска

Какво реши братът на Ружа Игнатова

Скандална звезда подлуди Биг Брадър! Колко им поиска | StandartNews.com

Братът на фараонката Ружа Игнатова – Константин, е един от участниците в предстоящото издание на Big Brother. За участието си в шоуто той е поискал 100 000 лева, но няма яснота дали ги е получил. Шармантният Константин имал и други условия, за да влезе в къщата - отделна стая, както и екстри - зала за тренировка и различни здравословни храни, споделиха членове на екипа на шоуто.

Предаването се очаква да започне през есента, а това гарантира, че поне три месеца Константин ще бъде "затворник" в най-скандалната къща сред обикновени, но артистични хор, пише София 24.

Братът на Ружа на няколко пъти даде да се разбере от инстаграма си, че иска да участва в обществения живот у нас и да се включи в някой телевизионен проект. Константин се чувства пренебрегнат, че не са го поканили в шоуто за танци Dancing Stars.

"Не само добре танцувам, но и съм добър артист освен спортист", шегува се Константин.

За личния живот на Игнатов се знае малко. Съвсем наскоро се появи снимка на певицата Дарина Йотова, по-известна като Дара, да се гушка с брата на Ружа. Уникалната снимка е от преди седем години.

В момента Константин Игнатов, е напълно свободен човек и дори е в София. Игнатов кацна у нас, след като бе освободен от затвор в Ню Йорк, където лежа близо 3 години за участието си в най-великата измама с криптовалута OneCoin. Малката присъда на Игнатов е вследствие на споразумение с правителството, което той сключи преди време в замяна на разкриването на цялата схема OneCoin, която завлече стотици хиляди хора с над 4,4 милиарда долара.

Игнатов излезе късметлия, защото му бе предложена сделка от правителството в Америка през 2020 година и той веднага скочи и грабна офертата. Призна вината си и реши да съдейства на разследващите.

Междувременно докато е в столицата, Константин е притегателна сила за много златотърсачки.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
опетков
преди 1 месец

Този е по-мангал дори от сестра си.

Откажи