Шварценегер разкри! Къде са раят и смъртта

Доста любопитни изказвания на легендарния актьор

Шварценегер разкри! Къде са раят и смъртта | StandartNews.com

Бившата суперзевзда в екшъна Арнолд Шварценегер рамзкри своите виждания за Рая и задгробния живот.

В разговор с актьора Дани ДеВито, Арнолд Шварценегер представя свои собствени разсъждения относно рая и смъртта. 75-годишният актьор засяга темата след въпрос на 78-годишния му колега: "Какво ни очаква в бъдеще?" по време на задълбочен разговор за списание "Interview".

"Това ми напомня за въпроса на Хауърд Стърн. "Кажете ми, губернаторе, какво ще стане с нас, когато умрем?" Отговорих: "Нищо. Вие сте на 6 фута под земята. Всеки, който ви каже нещо друго, е ш--ан лъжец", казва той. "Казах: Не знаем какво се случва с душата и всички тези духовни неща, в които не съм експерт, но знам, че в телата, както се виждаме сега, няма да се видим никога повече", продължава Шварценегер.

Макар че бившият културист добавя, че смъртта е тема, която не му е приятна, той споделя, че в съзнанието му Раят е "фантазия". "Когато хората говорят за "Ще ги видя отново в Рая", това звучи толкова добре, но реалността е, че няма да се видим отново, след като си отидем. Това е тъжната част. Знам, че хората се чувстват комфортно със смъртта, но аз не съм така", казва той.

Разкривайки, че през последните около 20 години е загубил "15 приятели" от бодибилдинг индустрията, Шварценегер споделя, че е дал ново определение на Рая: "За мен Раят е мястото, където поставям човек, когото обичам силно, който е мил, щедър, който е променил живота ми и живота на други хора", каза той.

"Държим ги на едно място в главата си, подобно на първия ред, на който са всички ваши приятели. И винаги изпитваш добро чувство, когато се сетиш за тях."

Очаква се бившият губернатор на Калифорния да разкаже откровено за изпитанията и премеждията си в нов документален филм в три части, който е със заглавие "Arnold" и ще започне да се излъчва в Netflix в сряда. Според официалния синопсис документалната поредица "разказва за пътуването на Арнолд Шварценегер от австрийската провинция до най-високите етажи на американската мечта" и съдържа интервюта с Шварценегер, както и с "приятели, врагове, звезди и наблюдатели", пише БГНЕС.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай