Шок! В кома ли е Кейт Мидълтън

Нови спекулации за здравето на съпругата на Уилям

Шок! В кома ли е Кейт Мидълтън | StandartNews.com

Нови спекулации за здравословното състояние на Кейт Мидълтън се появиха наскоро в британските медии.

Журналистката Конча Калеха е заявила в популярната испанска новинарска програма Fiesta, че 42-годишната принцеса на Уелс е в кома поради усложнения, след като претърпя коремна операция на през януари, пише "Таймс".

„Лекарите е трябвало да вземат драстични решения в този момент поради възникналите усложнения“, казва тя, цитирана от британския вестник.

„Решението е било да я поставят в изкуствена кома. Наложило се е да я интубират. Имало е сериозни усложнения, които медиците не са очаквали, защото операцията е минала успешно, но следоперативният период не е протекъл толкова добре“, допълва тя.

Калеха съобщи, че животът на Кейт е бил в „голяма опасност“ след операцията и че „на практика е създадена цяла болница“ в дома на кралското кралство за процеса на възстановяване.

Източник от двореца обаче категорично отрече твърденията, пише "Пийпъл".

„Това са пълни глупости“, каза източник от двореца пред „Таймс“, предаде ladyzone.

„Тази журналистка не е направила никакъв опит да провери фактите за нещата, които говори - с когото и да било в кралското семейство. По същество това са пълни измислици и ще използвам учтивия английски израз: Случаят изобщо не е такъв.“

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай