Скандал! Сърчаджиева каза истината за "Игри на волята"

Актрисата се изповяда

Скандал! Сърчаджиева каза истината за "Игри на волята" | StandartNews.com

Алекс Сърчаджиева разказа пред Тото колко безцеремонни и бездушни могат да бъдат понякога тези, с които и за които работиш. След много тежък за нея период до смъртта на Иван Ласкин остава без никакви средства, жилище и с множество кредити – пари, които са отишли за лечението му. Тогава се отваря възможността пред нея да си стъпи на краката след поканата да бъде водеща на първи сезон на „Игри на волята“.

"След като успешно водих първи сезон на „Игри на волята“, имах покана и за втори. Бях предупредена да не поемам никакви ангажименти и предложения от други. Аз спазих уговорката и отказвах на всички. И за награда бях махната от снимките на предаването пет дни преди началото по телефона. Казаха ми, че ще го правят, но без мен. Аз бях готова с целия багаж и детето да ходя на Царево.

Около пет часа гледах в една точка и след това много ревах. Стана ми много обидно, някак си покани ме на едно кафе и ме излъжи. Направи го красиво. Обясненията бяха следните: „Писна ни от теб, много се натрапва твоя образ, има друга концепция“. И ме върнаха в изходна позиция и аз отново тръгнах по приятелите си да ме издържат, хранят и приютяват. Заради тях месеци наред нямах работа и никакви доходи", спомня си актрисата.

Но Алекс сподели, че вече не съжалява за това, което й се е случило, защото е имала време да помисли и осъществи собственото си театрално представление, пише vihrogon.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай