Шок! Лъсна истината за майката на Ергена Евгени

Какво я чака Валерия

Шок! Лъсна истината за майката на Ергена Евгени | StandartNews.com

"Майка ми не е одобрила нито едно момиче, с което съм бил". Това призна Ергенът Евгени Генчев на финала на втория сезон на романтичното риалити. Родителката му е убедена, че няма достойна снаха за уникалния й син, затова и е възможно той да си остане завинаги ерген.

Генчев не може да води самостоятелен начин на живот, поне не и в България. Пианистът има особено властна майка, която все още го контролира. Именно заради нея е заминал да учи и работи в чужбина, писа „Уикенд”. Къдрокоското искал да се измъкне от оковите на родителката си, която го е обсебила и се държи с него така, сякаш е пеленаче. На финала на шоуто стана ясно защо „Ергенът” няма да се задоми. Къдрокосият талант показа поведение на чехльо, който козирува на всевластната си майка. Родителката на пианиста потресе зрителите на формата, които останаха ошашавени от държанието й към Валерия.

„Властна, злобна, невъзпитана и груба... отврат. Жено, не пречи на сина си да бъде щастлив, ужасна си! В кой век живее, всички деца на нея да се кръщават, на почивка с нея, съжителство с нея. Аз съм потресена как такива жени съсипват децата си и семейството им. Пълен ужас” – пише възмутена зрителка.

Зрителите на шоуто останаха потресени от нападателното поведение на мама Светла, която се държа ужасно с Валерия. Свекървата открито й заяви, че ще трябва да живее с нея, като остарее, да се грижи за нея, да кръсти детето си с нейното име и още куп изисквания към кандидат-снахата. Според майката всички внучки трябва да се казват Светла, въпреки че вече има едно момиченце, което е кръстено на нея.

Близки до семейство Генчеви издадоха пред „Уикенд”, че майката на Евгени се държи по подобен начин с всички гаджета на сина си и в крайна сметка ги прогонва. Независимо колко са умни, възпитани и красиви, бъдещата им свекърва не ги одобрява за златния си син. Обикновено майката на пианиста не показва ревността си на първа среща с момата, но няколко месеца по-късно взима на прицел клетата девойка. Светла започвала да „хапе” избраницата на сина си за всичко възможно: защо прекарват малко време с нея и семейството, защо Евгени не се чува с мама по 2-3 пъти на ден, защо пианистът няма да вечеря вкъщи, а предпочита романтична вечер с любимата си. Това е трудно за понасяне дори и от най-търпеливите момичета. Явно властната мама Светла целенасочено иска „Ергенът” да си остане ерген.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай