Петък,

Шок! Какво чака Амбър Хърд след провала

От: Редактор -
2026
Шок! Какво чака Амбър Хърд след провала
A
A
A

След като съдът във Феърфакс, Вирджиния, реши Амбър Хърд да изплати на бившия си съпруг Джони Деп обезщетения на обща стойност 10,35 млн. долара, един от въпросите, който излиза на преден план е ще може ли актрисата да изплати тази сума.

Продължилият 6 седмици съдебен процес между двамата бивши съпрузи изведе на преден план много неприятни истории от съвместния им живот. В крайна сметка обаче Хърд не успя да докаже, че Деп наистина я е тормозил и бил, което доведе и до победа за неговия иск за клевета.

В полза на актьора бяха присъдени 15 млн. долара - 10 млн. долара обезщетение и 5 млн. долара наказателно обезщетение. Впоследствие съдията намали второто от 5 млн. долара до максималния размер за щата Вирджиния - 350 000 долара.

Като от тях се извадят 2 млн. долара обезщетение, което Амбър Хърд изкара от иска си срещу Деп за очерняща кампания срещу нея, тя в крайна сметка трябва да му изплати сумата от 8 350 000 долара.

До момента няма ясни оценки за състоянието на Амбър Хърд, но се знае, че тя е спечелила милиони долари с работата си в редица телевизионни и филмови проекти, сред които се отличават суперпродукциите на Wаrner Bors. и DC Comics "Аквамен" и "Аквамен 2". Плюс това, при развода си с Деп през 2016 г. тя получи още 7 млн. долара от споразумението помежду им, които обеща да дари за благотворителност, включително на организации като Американския съюз за граждански свободи.

По време на делото тя призна, че не е дарила парите заради делото, което Джони Деп е завел срещу нея.

Запитана в предаването TODAY на NBC дали Хърд ще може да плати сумата, Бредехофт беше категорична: "О, не, абсолютно не."

Хърд също така има възможност да подаде заявление за фалит, но дори с тази опция тя може да не успее да изплати дълга от 10,35 милиона долара.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com