Шофьорите да внимават за падащи камъни в Кресненското дефиле

Шофьорите да внимават за падащи камъни в Кресненското дефиле | StandartNews.com

Благоевград. Шофьорите да карат внимателно по пътя през Кресненското дефиле и по шосето Банско – Гоце Делчев, тъй като има опасност от падащи камъни в района. За това предупредиха от полицията в Благоевград.

Движението в тези пътни участъци не е ограничено. Има дежурни екипи на фирмите, които поддържат тези пътища. При свличане на скални отломки те веднага се почистват работниците, увериха от Областно пътно управление – Благоевград. От КАТ алармират, че е добре водачите на МПС да карат с повишено внимание през тези райони.

Пътните настилки все още са мокри и хлъзгави, трафикът в Благоевград и региона е нормално натоварен. Няма допълнително затворени пътни участъци и въведени ограничения. Две коли леко са катастрофирали, но няма пострадали. В сила остава временната организация на движението заради строежа на Автомагистрала "Струма" в района между Сандански и ГКПП - Кулата. Движението е през Петрич – Дрангово – Марино поле - Чучулигуво – Кулата. В тази пътна отсечка често се образуват колони от автомобили и задръствания.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай