Шеф Манчев живее под наем и кара стара кола

Кулинарният гуру опроверга слуховете около финансовото си състояние

Шеф Манчев живее под наем и кара стара кола | StandartNews.com

След като излезе новината, че шеф Манчев е купил чито нов джип на сина си за 200 бона, кулинарният гуру официално се зае да опровергае слуховете около финансовото си състояние. Освен това се твърдеше, че носи луксозен часовник за 40 бона, самият той се вози в скъпо возило и че раздава имоти на старите си партньорки. 

"Жълтите медии ме изкараха богат като митичния Крез. За мое съжаление, това е доста далече от истината. Големи глупости са това. Часовникът ми е "Брайтлинг" със стомана и злато, но струва 3500 евро. В момента живея под наем в "Бояна" срещу 1200 лева на месец и да, оставих жилище на бившата си съпруга Марина и двете ни деца Христо и Виктория, но не е палатът на Доджите и е много далече от обявената в лъжливата дописка цена от половин милион лева. Вярно е, че карам мерцедес, но ултра скъп? Колата ми – ML, е на 15 години и не струва повече от 17 000-18 000 лева. Често се чудя откъде им хрумват такива "новини", конетира Манчев пред "Лупа".

Коронакризата не е подминала най-популярния готвач у нас и от няколкото му ресторанта в страната работи само един в София, като предлага храна за вкъщи. Пандемията обаче не му е попречила да заведе новата си любов до Малдивите за ЧНГ. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай