Шамани изхвърлят Тръмп от Белия дом

Равновесието между Съединените щати и Русия ще бъде възстановено

Шамани изхвърлят Тръмп от Белия дом | StandartNews.com

Доналд Тръмп няма да спечели втори мандат като президент, а равновесието между Съединените щати и Русия ще бъде възстановено. Това предрекоха перуански шамани за следващата година.

Независимо как изглеждат и звучат, възгласите и напевите, поръсването с листа и топенето на портрети на световни лидери в морските вълни имат за цел само и единствено да повдигнат завесата на глобалните и локалните събития през 2020-а. Знаците могат да бъдат разгадани от висшите перуански шамани, които обединяват сили и умения в обща церемония на плажа Пескадорес в Лима. Участниците са единодушни за краткия прочит на политическото планетарно бъдеще през следващите месеци.

Виждаме как друга личност ще стане президент на Съединените щати. Доналд Тръмп няма да бъде преизбран. На негово място ще дойде друг, защото те търсят баланс с президента Путин, така че да няма повече разногласия и такива неща, твърди единият от "вещите в занаята".

Груповият танц на шаманите съдържа пълен набор от положителни вибрации, насочени към южноамериканските президенти - с пожелание следващата година да е по-добра за тях.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай