Сензационии промени в "Биг Брадър"

Какво следва

Сензационии промени в "Биг Брадър" | StandartNews.com

Едва 15 души ще влязат в новото издание на "Биг Брадър", което вече чука на вратата и предизвиква зрителското любопитство, защото се завръща в родния ефир след доста дълга пауза. Очаквано кандидатите за участие в Големия брат са хиляди, но продуцентите ще се спрат само на 15 души.

Вече стана ясно, че в шоуто че влязат предимно непопулярни личности. Това обаче, не е съвсем така, защото те, всъщност, са известни в интернет, макар и не широко популярни. Както се казва, след участието си вече със сигурност ще постигнат и другото.

Прага на Къщата ще прекрачат редица инфлуенсъри, някои от които популярни не само у нас, но и по света, а този път случващото се вътре ще се снима с ултра модерна техника, така че очакваме нещо наистина зрелищно.

Построена е специално и нова Къща за брадърите - по последен писък с всевъзможни екстри и удобства. Локацията й засега се пази в пълна тайна, но в публичното пространство вече се тиражира, че ще е някъде в близост до София, пише "БЛИЦ". Старата Къща пък бе разрушена още преди четири години.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай