Седемгодишен скочи в реката и спаси братчето си

Малкият е само на две годинки

Седемгодишен скочи в реката и спаси братчето си | StandartNews.com

Седемгодишно момче скочи в бърза и дълбока река, като успя да спаси от удавяне 2-годишното си братче, съобщи "Сън“. Драматичната случка с щастлив край се разиграла в Южен Уелс пред очите на 31-годишната им майка Кейт Палмър, която завела трите си момчета край река Раймни, за да поиграят и да хвърлят камъни във водата.

В един момент застаналият близо до реката Луи-Артър се подхлъзнал и паднал вътре. Майката, добър плувец, скочила след него, но силното насрещно течение я забавило. Тогава най-голямото й момче – 7-годишният Лукас, се притекъл на помощ без изобщо да се поколебае.

Кейт побутнала обърналия се по гръб Луи-Артър към по-големия му брат, а Лукас успял да го измъкне от водата на брега, където едно рамо ударил и 5-годишният Лоусън-Ким, средният брат.

"Бях много изненадана от течението, защото реката отвън изглеждаше толкова спокойна“, разказа впоследствие майката, която избухнала в сълзи вкъщи след преживяното.

"Сега Лукас се хвали на всички, че е супергерой. Не знам какво щеше да стане, ако той не беше толкова бърз. Толкова съм благодарна, че всички сме окей“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай