Сатирата се гордее с Баба Яга

Трупата и нейният шеф Калин Сърменов поздравиха победителя Борислав Захариев

Сатирата се гордее с Баба Яга | StandartNews.com

Трупата на най-известните комедианти в България и нейният шеф Калин Сърменов се гордеят с победителя в „Маскираният певец“ Борислав Захариев.

"Неговият театър - Сатирата - го поздравява сърдечно с този изключителен успех. Нека това е поредната стъпка към онова, което той толкова силно копнее - забележителна кариера на театрален и филмов артист! Ти вече не си Боби Турбото... Ти си Баба Ягааа!!! Гордеем се с теб, Боби!", написаха в социалните мрежи колегите му.

Всеки, който е гледал страхотния моноспектакъл на Борислав Захариев „Извънземни страсти“ в Хепи бара на Сатирата, със сигурност веднага е познал, че тъкмо той е под дрехите и маската на Баба Яга. В представлението по текст на Захариев и Калин Сърменов познатият на широката публика Боби Турбото е супер динамичен и пластичен. Захариев пее прекрасно, което пък знаят тези, които са го гледали в „Като две капки вода“. Езикът му е пиперлив – вероятно и на Баба Яга би бил същият. На времето, когато влезе и излезе в „Биг брадър“, той коментира: „Ако бях в роля – идиот с очила и престилка - може би щях да остана и дори да имам възможността да стигна до края. Но съм убеден:  в „Биг брадър“ успява истинският кретен. Но в този проект има нещо ценно – разкрива хората такива, каквито са“.   

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай