Сашо Кадиев проговори за сватбата, връща се при мама

Разкри защо си е приготвил дебела пачка с петолевки

Сашо Кадиев проговори за сватбата, връща се при мама | StandartNews.com

Любимецът на народа Александър Кадиев се върна днес в ефира на „Преди обед“, за да разкаже като гост в предаването, което до миналата година водеше, ексклузивни подробности за сватбата си с топ модела Ивелина Чоева.

С типичното си чувство за хумор, докато коментираше „Ергенът“, Кадиев първо втрещи публиката, обявявайки че се връща при мама. Да, в момента строим къща в Кокаляне, призна Сашо и обяви, че го прави, защото Ивето никога не му давала конкретен отговор на въпроса дали ще му сготви сармички. Мама ще ни храни и ще ни пере, каза Кадиев.

След това актьорът разкри подробности за сватбата си с Ивелина. Тя ще е през август, кумове ще са най-добрата приятелка на Чоева и най-добрият приятел на Сашо. Ще присъстват шейсетина гости. Не искаме да празнуваме с хора, които не познаваме, каза Сашо. Той се изповяда, че досега не е държал на брака, особено църковния, защото обетът, който двойката дава пред Господ е прекалено задължаващ. Но Ивето била традиционалистка и не искала деца преди да са женени пред Бога и пред хората. А той пък прекалено много я обичал, за да й откаже.

Сватбата ще е сред природата, сред лозята, каза Кадиев. Ще има изнесен църковен ритуал.  Аз отговарям за диджея и барманите, но още нищо не съм направил, призна си Кадиев.  

Преди това обаче Сашо ще бъде подложен от близките и приятелките на Ивелина на най-голямото изпитание в живота си – ще участва в ритуала крадене на булка. Приятелките на Ива са заложили куп капани, а Сашо си е приготвил пачка от петолевка, за да им „плаща“ при всяко преминато изпитание.

Ергенското парти на Кадиев ще е само с двамата му най-добри приятели. Докато за Ива 20 момичета вече стягат щур купон, с който ще я изненадат.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Дари
преди 1 седмица

Как можете този клоун да го наричате човек на народа той е крайно невъзпитан толкова грозен и топ модела няма дори чар защо ни ги натрапване какво ни интересуват сватбата ако не е майка му е пълна 0 не виждате ли стига вече пълен лигльо.

Откажи