Сашка Васева с голямо решение след операцията

Какво следва за певицата

Сашка Васева с голямо решение след операцията | StandartNews.com

Сашка Васева посреща 57-ия си рожден ден в компанията на най-близките си хора — съпруга Христо и двете им деца Христо-Никола й Христина-Елена. Любимката на народа, която в последните две години мина през тежки здравословни проблеми, сега е смирена и напълно променена, но щастлива от новото си „аз“.

Дъщеря й пристига специално от Германия, където учи в момента, а синът й е студент в Нов български университет, пише столичен седмичник. Тримата са й приготвили прекрасна изненада, която са сигурни, че ще й хареса. На масата ще има голяма торта и любимите на Сашка свински ребърца.

След рождения си ден Дупнишката Мадона е решена да започне диета — целта е да свали 20 килограма. Заради тежката мозъчна операция, която преживя преди 2 години, тя беше останала само 40 кг. Сега е точно два пъти повече и певицата иска да възвърне поне малко формата си, когато беше на върха на славата. Без обаче да се превръща в закачалка, както казва тя. „Жената е харесвана от мъжете, когато е пищна и пухкава“, не се дава изпълнителката на „Левовете в марки“.

Миналият месец Сашка беше отново в Германия, където лекарите от болница в Мюнхен се грижат за нея и възвръщане на зрението й. Тя вижда все още само силуети и нищо друго. Но пък вярата, че ще прогледне отново не я напуска нито за минута.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай