Рут бременна от старо гадже

Радина и Деян - на психолог

Рут бременна от старо гадже | StandartNews.com

София. Рут Колева поднесе поредната изненада в "Къртицата" по ТВ7, като призна, че е бременна.

Детето е от бившата й половинка Калоян Трифонов, когото тя заряза заради новата си тръпка Любо от реалитито. Чаровната певица все още не е взела решение какво ще прави оттук нататък, ще задържи ли детето и ще напусне ли шоуто. За разлика от нея други двама си тръгнаха - гост-звездата Ирена Милянкова и рапърът 100 Кила.

Радина Кърджилова и Деян Донков обаче също решиха да останат в "Къртицата", въпреки че актрисата е на ръба на нервна криза. Повод за извънредното издание беше караница между двамата, в която Деян оскуба Радина в изблик на манипулативна агресия. След това тя поиска охрана и призна, че се страхува от изблиците на гаджето си. Последва изповед в стаята за откровения и поетично писмо, в което Кърджилова тъгува за несполуките в любовта. Ако всичко това е по сценарий и е добре платено, няма проблем. Ако не е - горкото момиче! Странно се оказа, че баща й, художникът Христо Кърджилов, зае доста неутрална позиция. "Драмата между Радина и Деян е преекспонирана. Затворени за известно време, хората проявяват качества, които преди не са били видими", коментира графикът писател.

Новата Жулиета в момента е на успокоителни и не се знае докъде ще го докара. Продуцентите на шоуто й предложиха да напусне Базата, без да я лишават от хонорара по договор, но тя първосигнално отказа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай