Рокада! Красавица от bTV сяда в стола на любим водещ на Нова

Популярно предаване се завръща в ефира с нов водещ

Рокада! Красавица от bTV сяда в стола на любим водещ на Нова | StandartNews.com

Публицистичното предаване „Пресечна точка“ ще се завърне тази есен в ефира на NOVA с нов водещ и изцяло ново студио.

Анна-Мария Конова ще представя на зрителите разширен коментар на важните теми от деня от 11 септември в познатото следобедно време – всеки делничен ден, веднага след Новините на NOVA в 16:00 часа. От създаването на предаването негов водещ бе Михаил Дюзев, на когото от Нова телевизия благодариха за ползотворното сътрудничество и му пожелаха успех в бъдещите начинания. Дюзев не е на щат в телевизията, понеже работи и в Дарик, докато Конова очевидно е абсолютна любимка на ръководството.

Откакто се прехвърли от bTV, Конова е водеща на различни предавания, макар че в конкурентната медия бе репортер. От 2 септември зрителите на NOVA отново ще бъдат в компанията на водещата Марина Цекова. Утвърдената журналистка се връща в екипа на съботно-неделния сутрешен блок „Събуди се“ след едногодишен отпуск по майчинство. С отличителния си журналистически почерк тя ще продължи да предлага на аудиторията атрактивния над тричасов формат през уикендите с анализ на събитията от седмицата, актуални гости и вълнуващи истории. 

„След повече от година събуждане в безценната компания на близките ми хора, дойде време отново да казвам “Добро утро” и на всички онези, с които се сприятелихме през годините. Връщам се на работа с вълнение и подкрепата на екип, в който силно вярвам. Обещаваме си предаването да съхрани притегателната си сила и да даде онзи старт на почивните дни, който зрителите ни заслужават“ - сподели водещата на „Събуди се“ Марина Цекова, която роди второ дете на Златимир Йочев, водещ в bTV, пише Хотнюз.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай