Събота,

Родените на тези 4 дати имат специална съдба

От: СТАНДАРТ -
Родените на тези 4 дати имат специална съдба
A
A
A

Рождената дата, съвкупността от числа и подредба на звезди, определя до някаква степен нашия житейски път, качествата, които притежаваме и емоциите, които изпитваме.

В нумерологията обаче има теория, че хората, родени на определени дати, независимо от месеца и годината, имат особена карма, пише edna.bg.

Става въпрос за 4 ключови дати. Хората, родени тогава, могат да преобърнат света, ако го пожелаят.

Хората, родени на 13-ти - За тези хора се казва, че ще се реализират всяка мечта и всяка цел, но трябва да се научат да се справят с препятствия. След всеки провал те са в колапс емоционално, престават да вярват в себе си, имат чувството, че е дошъл краят на света, вместо да вземат поука и да бъдат благодарни, че имат такава възможност. Всяка цел в живота си те ще достигат задължително с едно или две препятствия. Но това не трябва да ги плаши, а напротив, да ги мотивира!

Хората, родени на 14-ти - Тези личности са склонни към фриволно поведение, към изневяра, към незачитане на другите и изобщо обичат да правят каквото си искат. Ако и вие сте сред тях, знайте, че вашата карма попада в сферата на изпитанията и трябва да си поставите цел, която да следвате. Тя може да е свързана с личностно развитие, развитие на бизнеса, обучение. Смята се, че имате силата да промените дори света.

Хората, родени на 16-ти - Щом сте родени на тази дата, това означава, че трябва да действате иновативно. Вие имате карма да започнете нещо и да водите останалите по стъпките си. За целта се изисква много кураж и силна интуиция. Не се притеснявайте, и двете ги имате в изобилие, просто е необходимо повече да повярвате в себе си. Не трябва да сте иронични и цинични – това поведение ще ви създаде негативна енергия, която ще ви отдалечи от съдбовният път, който е необходимо да следвате. Всеки ден трябва да давате началото на нещо ново. И да го правите с цялата си любов и желание. Например, да засадите дръвче, да спечелите приятел, да помогнете на някого, да направите творческа промяна на работното място, да посетите ново място.

Хората, родени на 19-ти - Вие сте от хората, които изобилстват от морална и емоционална подкрепа за останалите. Склонни сте към уединение и обичате да си седите предимно у дома. Това трябва да се промени. Всеки ден трябва да говорите с познати и непознати. Да давате съвети, да се вслушвате, да помагате, да мотивирате. Благодарение на вас и вашите думи, много хора ще открият щастието, любовта, а на някои дори ще спасите живота! Вие сте посланиците на доброто, раздавачи на надежда, вие сте мъдри съветници – това е вашата съдба.

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички