Риана поздрави Джо Байдън по гащи

Успяхме, Джо, заяви певицата

Риана поздрави Джо Байдън по гащи | StandartNews.com

Риана отбеляза встъпването в длъжност на Джо Байдън и края на президентството на предшественика му по интересен начин - публикувайки своя снимка, на която изхвърля боклука по гащи. "Тук съм, за да помогна. Успяхме, Джо", пише певицата към кадъра, качен след церемонията за смяната на караула.

View this post on Instagram

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Снимката всъщност е от миналогодишна фотосесия на барбадоската за списание "Harper's Bazaar", предаде БТА. На нея Риана носи тениска с надпис: "Да спрем расизма по всеки възможен начин", черно бельо и розови обувки на токчета, както и два черни чувала с боклук. Макар да не е нова, Риана явно е решила, че снимката е особено подходяща за Тръмп, към когото не криеше неприязънта си.

Певицата неведнъж е изразявала публично неодобрението си към президента Тръмп. През 2018-а, например, когато той използва една от нейните песни по време на своя изява, Риана не скри възмущението си.

"Нито аз, нито някой от хората ми, е бил или някога ще присъства на подобни жалки сбирки", написа тогава изпълнителката в Туитър.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай