Ретрограден Меркурий ражда недоразумения

Ретрограден Меркурий ражда недоразумения | StandartNews.com

От днес до 11 юни продължава видимата фаза на настоящата ретроградност на Меркурий. Нейните граници са по-широки, което ясно ще се усети през дните от периода, докато се развива неговият аспект с Марс. Той е един уплътняващ се съвпад, чието въздействие засилва мозъчните импулси, увеличава желанието за действия и ни позволя да се ориентираме бързо в нова обстановка.

Стандартното предупреждение по време на ретрограден Меркурий, което ще е валидно за целия период, гласи: да се въздържаме от съставяне на важни договори, да се подготвяме много внимателно за изказвания и още по-старателни да сме при оформянето на писмени документи.

Ретрограден Меркурий е време, в което е добре да оставим нещата просто да се случват. Меркурий е ретрограден в Близнаци, а Близнаци на първо място е комуникация – ще трябва да проведете много дискусии, да говорите с много хора и да изследвате техните отговори.

Меркурий тук ще бъде аналитичен и модерен – може да чуете решение, което да е толкова ново, че да решите, че не е възможно. Трябва да бъдете подготвени за доста недоразумения в сферата на комуникациите. Очаквайте много объркани телефонни обаждания или изгубена поща. Може да ви бъде трудно да се изразявате ясно и около вас да изобилстват клюките, пише astrobg.eu.

Вероятни са повреди по компютри, различни електронни устройства и системи. Не купувайте и не продавайте скъпи вещи. Ако пътувате по бизнес дела, то нека да са свързани със стари клиенти, а когато е за удоволствие – нека да е свързано с места от детството. В любовните отношения ще се създават доста недоразумения. Но това е време в което да намерите стари приятели.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай