Решено ли е? Мария Игнатова изпя песента на Нойзи

Музикалното послание, което отправи

Решено ли е? Мария Игнатова изпя песента на Нойзи | StandartNews.com

Продължава напрежението около отношенията на Мария Игнатова и нейната снобска половинка Нойзи.

След колосалната изцепка на Ивайло Цветков - Нойзи пред цяла България за всички беше ясно, че тя няма да го остави безнаказано, защото той "оцапа" и нейния имидж.

Игнатова действа по най-тежкия за половинката си начин - пече го на бавен огън и за никой не е ясно докъде ще стигне.

Този път тя се появи в черно и направи нещо много неприятно за мъжкото му достойнство. 

Дори и да не коментира директно ситуацията до момента, тв водещата все пак намира как да изрази онова, което мисли - чрез любими рок парчета, които не само заинтригуваха последователите й в социалните мрежи, но и предизвикаха небивала вълна от реакции, предаде Блиц.

Тези дни блондинката пусна любопитно клипче от автомобила си, в което, шофирайки слуша и пее песен на "Foreigner" - "Cold as Ice". Изпятото от Мария в превод звучи така: "Студен си като лед, готов си да жертваш любовта ни! Никога не приемаш съвети, но някой ден ще си платиш цената".

Игнатова пее референа с доста емоция и настървение, а как тълкува Нойзи посланието й, вероятно скоро ще стане ясно, защото и той не може да мълчи още дълго по темата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
павел
преди 3 месеца

Alfazon е просто бомба: секс за 3 часа без почивка, здрава ерекция, ярки оргазми и море от сперма. Това е просто незабравимо и безопасно на всяка възраст. Купих го тук на разпродажба ---- https://do.my/alfa

Откажи