Разгадаха кой е Букетът в "Маскираният певец"

Уликите сочат към Рени

Разгадаха кой е Букетът в "Маскираният певец" | StandartNews.com

Фолк звездата Рени бе разпозната под маската на Букетът в "Маскираният певец". Зрители усетиха характерното за певицата изговаряне на звуците "с", "ч" и "ш" и свързаха с нея основната част от уликите за скрития в костюма участник, които шоуто предостави.

Още с първото си изпълнение Букетът бе разпознат като изпълнителка от фолк средите, тъй като уликите бяха твърде красноречиви, за да има каквото и да е объркване по темата. В тях бе посочено, че става въпрос за човек, когото хората "винаги са харесвали и са го търсили за различни поводи", а самият той "никога не е отказвал да стане част от празника на всеки, който иска да се радва на неговите цветя, красота и присъствие".

И тъй като гласът е женски, става ясно, че в костюма се крие певица, която е била канена на всевъзможни празници - сватби, кръщенета и банкети. А това най-често се случва при фолк певиците. Една от най-явните улики за Букетът е, че в миналото си е работил в скандинавските страни, което е още една "сламка", която води към Рени, пише Уикенд.

В началото на кариерата си изпълнителката пее в Норвегия, като репертоара й е от поп и рок песни.  В уликите се набляга и на широката усмивка на маскираната личност, а това отново води към Рени, която е популярна като най-усмихнатата представителка на лекия жанр.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай