Психоекшън спря влака Бургас –София

Пътник раздава шамари заради измислени терористи

Психоекшън спря влака Бургас –София  | StandartNews.com

Бургас. Психоекшън се разигра в нощния влак от Бургас за София след като бдителен пътник заподозря терористична атака. 41 годишният Ангел Ангелов психяса от нерви, подаде сигнал за бомба, а накрая наби шефката на влака, защото не реагирала адекватно на опасността.

Инцидентът е станал по време на движение между гарите в Бургас и Сливен. Минути след като влакът потеглил към столицата притесненият пътник отишъл при 31 годишната началничка на влака и докладвал, че има бомба. Човекът бил плувнал в пот и изглеждал неадекватно. Той ръкомахал и крещял, че влакът ще избухне във въздуха.

Служителката на БДЖ опитала да го успокои, но той настоявал, че е видял с очите си терористите. Чул ги в коридора, че говорят на арабски и твърдял, че в диалога им ставало въпрос за бомба.

Докато началник-влака се опитвала да успокои нервния пътник, той влязъл в ролята на екшън герой и й забил два шамара, за да я накара да вземе мерки. Веднага след това набрал спешния телефон 112, където информирал служителите за терористичната ситуация.

Служителите във влака пък се обадили в "Транспортна полиция" и подали сигнал срещу нападателя.

Треперещият от страх и ужас пътник е бил арестуван на гарата в Карнобат и откаран в местния арест.

В Сливен пък влакът е спрян от полицаи, заради подадения от Ангелов сигнал за бомба. Вагоните са останали блокирани близо час, докато униформените успеят да претърсят купета и багажи за бомба.

Така или иначе взривно устройство не е било открито и влакът е пристигнал в столицата със сериозно закъснение. От полицията съобщиха, че срещу побойника е образувано бързо производство за побой и подадения фалшив сигнал за бомба.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай