Приц Хари с горещи разкрития за кралското семейство

Той разказа в Netflix как Уилям му крещял на семейна среща

Приц Хари с горещи разкрития за кралското семейство | StandartNews.com

Приц Хари и съпругата му Меган споделят в интервю колко "ужасяващо" е било брат му да "крещи" по него по време на семейна среща в Сандригам, на която е било обсъждано бъдещето на Хари и Меган.

На среща през 2020 г., на която се дискутирали сценариите за ролята на Хари и Меган в кралското семейство, Уилям крещял на брат си, баща им – тогава принц Чарлз говорил неверни неща, а покойната днес кралица Елизабет ІІ стояла тиха и приемала нещата.

Принцът смята, че пръст в разпада на отношенията си с брат му има канцеларията на Уилям, която търгувала с негативни истории за един член на семейството, за да държи пресата далеч от друг. Това е нещо, което той казва, че двамата братя са си "обещали", че никога няма да направят, когато са били по-млади Според по-малкия брат сега между него и Уилям има клин и брат му е на "страната на институцията". Херцогът на Съсекс описва отношенията в семейството като студени, а кралската преса е била замесена в изтичането на и насаждането на истории.

Хари заявява още, че изобщо не са били подкрепени от останалите в семейството по време на негативните медийни нападки срещу Меган, довели до спонтанния ѝ аборт. Тя пък обстойно разказва как е обмисляла да посегне на живота си. Принцът добавя, че, връщайки се назад към реакцията си, се срамува от това, че е бил "институционалният Хари", а не "съпругът Хари".

"Беше трудно. Особено времето, прекарано в чатове с брат ми и баща ми, които бяха много фокусирани върху едно и също погрешно тълкуване на цялата ситуация. Така че никой от нас наистина не искаше да говорим за тези неща по време на погребението на дядо ми. Но го направихме. Трябваше да се примирим с факта, че вероятно никога няма да получим истинско обяснение или истинско извинение. Жена ми и аз бяхме решени да продължим. Фокусирани сме върху това, което ни предстои", заявява още Хари.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Редакция
Коментирай