Правнучката на Ванга проговори. Носи ли дарбата? (СНИМКИ)

Кристина Граховска каза кои от разказите за пророчицата са верни

Правнучката на Ванга проговори. Носи ли дарбата? (СНИМКИ) | StandartNews.com

Правнучката на пророчицата от Рупите Ванга проговори. Красавицата Кристина Граховска е внучка на единствената дъщеря на Ванга – Венета Гущерова, която ясновидката и мъжът й Димитър осиновяват на младите.

„Никога не съм искала дарбата на прабаба ми Ванга. Не съм я и имала. То способностите не се предават по род или по кръв, а са от Господ тези неща”, казва Кристина, цитирана от „Ретро”.

Освен това животът на баба ми никак не е бил лесен. Да си свързан с болките и мъките на толкова хора и те да са всеки ден пред дома ти. Това е живот, отдаден на хората. Защото рядко някой е идвал за хубаво при баба Ванга, продължава младото момиче.

 „Баба ми Венета също е много интересна жена, но и тя не иска да говори, защото много се измисля по темата за Ванга. Ние сме постоянно заедно и непрекъснато си разказваме истории. Целият ни род сме много вярващи, набожни. Това, което се пише за Ванга, много малко е истина”, категорична е Кристина.

Небивалици изписват постоянно и затова сме решили да не говорим в публичното пространство, казва още тя.

Венета е била осиновена от ясновидката и нейния съпруг Димитър, когато била само на 2 години и половина. В едно от редките си интервюта тя споделя, че Ванга е била като всички останали майки – карала ѝ се, но и я обичала и много се грижила за нея.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай