Поли изплю камъчето за развода с Джизъса

Драма

Поли изплю камъчето за развода с Джизъса | StandartNews.com

Полина разкри защо се е стигнало до развод с Благой Георгиев. 

Велинградската красавица сподели в социалните мрежи, че бившият футболист нямал добро отношение към нея и по думите й тогава "няма как да се получат нещата".

Неотдавна красавицата заяви, че Блогой не е отбелязвал по никакъв начин годишнината им, пропуснал и 8 март, и за двата празника не положил никакви усилия, което, както е ясно, не би било приемливо за нито една жена, а дори и да има такава, то тя би била някакво сериозно изключение.

Освен това Полина добави и следното, с което допълнително нажежи обстановката около Джизъса, явно намеквайки, че той е вече с нова жена: "Скоро очаквайте да е много влюбен отново".

Самата Полина обаче съвсем не остава по-назад в случая, защото на въпрос дали има нов мъж в живота си, тя подсказа на аудиторията, че има такъв и тя е много щастлива в компанията му.

По думите на красивата брюнетка обаче, не трети човек е причината за раздялата й с Джизъса, с когото явно не само, че не е имала истинска любов, а оттук нататък ще й бъде като обица на ухото, предава blitz.bg

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай